septembrie 26, 2019

Lilia Ranogaeț – femeia care a făcut avioane în industria ușoară

Lilia Ranogaeț – femeia care a făcut avioane în industria ușoară

„Numai ce n-am făcut… cred că așa trebuie mai bine să mă întrebi. Pentru că de făcut am făcut de toate, iar atunci când am înțeles că industria ușoară e la pământ, în anii când abia începeam lucrul mare în producție – am făcut și avioane ca s-o mișcăm din loc. Și cred că ne-a reușit. Fiecăruia în parte, dar și industriei în ansamblu, datorită creării APIUS, datorită proiectului de Competitivitate care ne-a susținut foarte mult. Și mai este cineva cu un impact foarte mare – e fiecare designer și creator care e un entuziast prin definiție.

Îmi amintesc de anii 2007-2008, când real în domeniu era o criză, în cazul nostru la fel. Eu am micșorat prețul cu 7% la un client, dar i-am crescut cantitate de produs. În acest fel nu am rămas în gol de producere și, practic, am alergat împotriva curentului. Când toți se plângeau și închideau noi creșteam poducția. Însă asta atunci a mers – acum nu mai merge, iar abilitatea unui manager bun este să se plieze și pieții, timpului, situațiilor care apar și să nu se lase dus de val”, ne mai spune Lilia Ranogaeț, proprietara și directorul Fabricii de confecții „Portavita”, care găzduiește ediția #ROOFOFFLINE din 22 august.

Citește articolul pe Ea.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram